Forside > Album > 4 > Forside

 

Udvalgte historier:

"Bryllupsrejse"
Divus & Sandra bliver gift. Bryllupsrejsen går til månens bagside.

"Superhelte"
De nygifte udsættes for simulationsterapi. Normaliteten når overdrevet.

 

 

EGOLAND 4: 2. oplag, Bogfabrikken 1998, ISBN 87-7297-521-0.

En Hun-DjæveIs bekendelser:

JEG ELSKEDE DIVUS

Af Peter Armsved

Divus er min Så klart kan det siges. Ordene kommer fra den kvinde, som fortsat idag kalder sig: Hans eneste ene. Den plads kan dagens brud ikke gøre krav på. Hun kan få pladsen som: Hans eneste anden.
"Divus var min," siger Primavera Blomme. "Og Han vil altid være min. Det kan en lille pige fra det kolde Nord ikke lave om på."
"Misforstå mig ikke," siger Primavera til mig. Med sine 41 år er hun stadig en strålende skønhed, som trækker mændenes blikke efter sig på gaden. "Jeg under hende den lykke, hun kan få. Af hele mit hjerte. Men hvis hun tror, hun var den første i Hans liv, tager hun fejl. Det var jeg."
Primavera Blomme er idag gift med en kendt latinlærer, hvis efternavn hun bærer idag. Men hun gemmer stadigvæk brevene fra Divus Madsen, ombundet med et blodrødt bånd...
Alt om brylluppet

Tusindtallig menneskeskare mødt frem

Af Donna Swinger
Det var begivenhed med stort B, da Cassandra Cailgarla Hansen igår gav Divus Madsen sit Ja. Hundreder trængtes i Kontobankens smukke Annekskirke, og udenfor på gaden ventede de mange gange flere, som havde Inviteret sig selv til globryllup.
Ikke et øje var tørt, mindst af alt da på den ældre læserinde, som trofast har fulgt dagens brud fra de første barnsben, og som var blandt de første, der havde taget opstilling på denne klare vintermorgen. For sin trofasthed belønnedes hun med et knus fra den unge yndige brud, som straks kiggede hende ud mange kendte navne blandt bryllupsgæsteme. Blandt de fremmødte bed Deres Udsendte mærke i flere af Galebevægelsens mest prominente medlemmer, hvoraf enkelte bed igen. Festlighederne varede til langt ud på natten....
DEN UMULIGE ALLIANCE

Så skete det. Divus Madsen giftede sig. Med Sandra C. Hansen. De to er nu ét kød. Sensationen er en kendsgerning. Og omvendt.
Det var alliancen, ingen troede på. Alliancen mellem den lokale Matador og det lilie Guds ord fra landet. Mellem den store kæft og det stille klarsyn. Mellem Ham og Hun.
Den umulige alliance.
Læs den store reportage siderne 3,4-9 og midtersiderne!
Vennerne enige:

Hun er skabt for Ham

Ganske vist er Divus Madsen Gud, men hun er heller ikke helt almindelig. Det er parrets venner enige om. Ikke underligt, at Han satte himmel og jord i bevægelse for at fa fat i hende...

Bryllupsrejsen: Det hemmelige mål

Af Tante Vås
Ingen ved det, alle taler om det. Hvor skal de lykkelige nygifte tilbringe deres honeymoon?
Der er ingen tvivl om, at Gommen, som er vant til at færdes i offentlighedens søgelys, har taget alle tænkelige forholdsregler for at sikre parret mod en nyfigen presses glubske blikke.
Et af de steder, der har været gættet på, er Hans families sommerresidens Mount Ida i det nordvestlige Tyrkiet. Her skal Divus Madsen selv i sin tid være undfanget, og det er vel ikke usandsynligt, at Han vil anse dette for et godt varsel for den opgave, som nu hviler tungt på den unge brud: At skænke verdensdynastiet en arving,jo førjo bedre...
MOR I TELEFONEN:

VI KOMMER ALLIGEVEL
Der sættes to ekstra kuverter frem ved den pragtfulæde bryllupsmiddag i aften. Bordplanen ændres drastisk. Årsag: Gommens forældre kommer.
Det har længe været kendt, at der bestod et spændt forhold mellem Divus Madsens udkårne og de kommende svigerforældre. Det første møde var direkte pinligt...

...deres egne soeiale lag. Det var i orden med et lille eventyr, men da Han også ville giftes med hende, vakte det hestyrtelse blandt familie og venner:
En jævn dødelig, tilmed oppe fra polarkalotten! Ganske vist præstedatter, og køn, men...

STOR BILLEDSEKTION
INDE I BLADET


Lige til at tage ud og gemme

 

Copyright © 1984 - 2019 Ivar Gjørup 'Olfax'. All rights reserved.

Album Artikler Dagens Stribe DNABC for begyndere Køb album DNABC for begyndere -> Forside